Inspiratietour 16 januari 2023

De inspiratietour

Inspiratietour: #fuckbluemonday editie

Datum: maandag 16 januari 2023 van 14 tot 17 uur.

De 3e maandag van januari is schijnbaar de meest deprimerende dag van het jaar.

Maar niet voor ons!

Wij gaan die middag in kleine groepjes op Inspiratietour door eigen binnenstad. Zodat jij verre van depressief, maar juist met nieuwe inspiratie en energie voor 10 weer thuis komt!

We hebben tussen 14 en 17 uur een mooi programma: je bezoekt 4 inspirerende locaties, ontmoet 2 inspirerende sprekers en een gezamenlijke kick-off én terugkoppeling. Vanaf 17 uur is er voor de liefhebber een afsluitende borrel.

Al wandelend bezoek je in groepjes een paar van de meest inspirerende mensen en plekjes van Den Bosch. En tijdens de tour broeden jullie met z’n allen op de vraag die je jezelf gaat stellen:

“Hoe houd ik mezelf en mijn collega’s in 2023 in beweging?”

Zo gaan we jou en jouw bonte mix van medereizigers letterlijk én figuurlijk in beweging brengen.

Ook jouw blik gaat dus zeker op vooruit; klaar om creatief en met goede moed in te spelen op alle kansen en uitdagingen voor 2023! 

Doelgroep

Voor de allereerste editie van deze tour zijn 20 plekken beschikbaar. Vooral bedoeld voor ondernemers en professionals uit het sociaal domein, bedrijfsleven, overheid en onderwijs. Die werken op plekken waar creativiteit, anders denken en doen, belangrijker is dan ooit. Maar waar het stiekem nog onvoldoende aanwezig is. Op 16 januari verwelkomen wij graag een ondernemende club mensen die wel een flinke dosis extra inspiratie kunnen gebruiken om hun blik én die van hun collega’s op vooruit te krijgen.

Belangrijke informatie

  • De prijs voor deelname bedraagt: 175 euro excl. BTW per persoon. Drinken en snacks gedurende het programma en tijdens de afsluitende borrel zijn hierbij inbegrepen.
  • Het programma van die dag wordt met grote zorg en veel enthousiasme samengesteld door Keesje Hoes. Zij is trots op onze stad en haar verschilmakers. De afgelopen jaren heeft zij al 8 vergelijkbare tours georganiseerd.
  • Vrijblijvend aanmelden kan tot en met zondag 8 januari 2023. Na je aanmelding nemen we contact met je op voor de definitieve bevestiging zodat we uiterlijk 11 januari het definitieve aantal deelnemers weten. Ook sturen we dan de factuur.
  • De startlocatie bepalen we aan de hand van het aantal definitieve deelnemers en communiceren wij inclusief alle andere relevante praktische informatie uiterlijk op 12 januari 2023.
  • De eindlocatie en de inhoudelijke invulling van het programma maken we pas bekend op 16 januari zelf. Vooral omdat dit bijdraagt aan de beleving van de dag!

Aanmelden

Aanmeldformulier